У Львові триває «Майстерня міста». Перелік подій цього тижня

3084 0
З 3 червня у Львові стартувала «Майстерня міста». Пропонуємо перелік заходів на які варто сходити цього тижня - з 6 по 12 червня.
Фото: maisterniamista.org.ua

Фото: maisterniamista.org.ua

«Цьогорічна тематика – робота з маргінальним групами. Ми вибрали спільно таку тематику, адже біля Порохової вежі обслуговують безхатченків, і ми залучатимемо їх до процесів, що відбуватимуться на «Майстерні міста», – розповіла начальник управління охорони історичного середовища ЛМР Лілія Онищенко.

Програма цьогорічної «Майстерня міста» містить близько 80 заходів. Традиційно, в програмі багато практичних майстер-класів, ігор, кінопоказів, лекцій та дискусій. Головна мета цьогорічної Майстерні – налагодити діалог між фаховим середовищем, громадськими активістами та мешканцями міста через залучення останніх на початкових етапах до прийняття рішень.

Пропонуємо перелік заходів, а також їх локацій, які відбудуться в рамках «Майстерня міста»

 

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!