Політична реклама

У Львові триває Міжнародний джазовий фестиваль «Jazz Bez»

966 0
У Львові проходить12-й Міжнародний джазовий фестиваль «Jazz Bez» , який триватиме до 17 грудня.

Цього року збільшилася географія фествиалю, відбувається «Jazz Bez» аж у шістнадцяти українських та польських містах. Запрошено понад 100 учасників з України та за кордону. 

Зокрема на сцені філармонії виступають Vinita Formation, Benito Gonzales trio, Mike Russell, Ігор Закус, Андрій Арнаутов та багато інших, не менш цікавих джазових виконавців.

Багато іноземних виконавців не вперше виступатимуть на «Jazz Bez», зокрема контрабасист Скот Кемп два роки тому брав участь у фестивалі, але зізнався, що приїхав, бо йому тут сподобалось. Музикант буде виступати у складі гурту Vinita Formation.

Окрім концертів, у межах фестивалю відбудеться музично-літературний проект Кінець світу. 12 грудня у приміщенні Львівської філармонії на трьох поверхах паралелно розпочнуться різноманітні акції. Звучатиме не тільки джаз, а й електронна музика, буде також література. 

Детальна програма на сайті організаторів.

Ціна квитка від 60 до 120 грн.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!