Політична реклама

У Львові триває набір у Вищу школу драматичного мистецтва

1405 0
Вища школа драматичного мистецтва - новий проект створений для навчання та розвитку усіх охочих долучитися до однієї з найдавніших сфер мистецької діяльності.

Програма створена для зацікавлених драматичним мистецтвом, та тих, хто не має можливості навчатися академічно, повідомила Твоє місто Ольга Любарова, керівник проекту.

Наразі до 15 жовтня триває набір у першу групу, яка складатиметься з 20 осіб. Навчання почнеться одразу після того, як сформується  група.

Навчальна програма розрахована на 4 місяці. Заняття відбуватимуться 2 рази на тиждень, тобто 8 занять у місяць.  Вартість одного заняття – 50 гривень.

Навчання проводитиметься у вечірній час. Розклад занять уточнять згодом.  Місце проведення – Порохова вежа.

Раз на місяць в рамках проекту проводитимуться публічні майстер-класи від провідних сучасних театральних діячів.

Після закінчення навчання студенти отримують сертифікат про проходження курсу та професійне портфоліо,  - розповіла Ольга Любарова. Кращі студенти потраплятимуть у склад трупи театру при Вищій школі драматичного мистецтва.

Детальніша інформація на сайті.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!