У Львові триває перше Свято бороди. 10 фото

5032 0
Учора, 28 травня, у Центральному Парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького розпочалося перше у Львові Свято бороди. Пропонуємо 10 фото «бородатих» забав.
фото: facebook.com/evgeny.kraws

фото: facebook.com/evgeny.kraws

«Як відомо, борода в останні роки просто таки підірвала чоловічу моду у світі.  Це не просто святкування того, що на обличчі росте волосся, бакенбарди та вуса, це святкування того, що з волосяних фолікул виростає справжня борода. Вона підкреслює чоловічу індивідуальність та брутальність», – переконані організатори свята.

Таким чином у Львові спробували цікавий і новий для міста формат барбершоп «опенейр». Учора у Парку Культури стригтись можна було за символічну суму, яку організатори обіцяли передати в благодійний дитячий фонд. На святі показали кілька цікавих технік. Наприклад, стрижка вогнем та гоління сокирою.

Для сміливця, який погодився налисо постригти голову та лишитися бороди організатори приготували оригінальний приз – літрову пляшку віскі. У програмі Свята бороди на чоловіків чекали також стрижки від кращих барбершопів міста, майстер-класи, розіграші призів за найдовші та найпишніші бороди і найцікавіші образи.

Нагадаємо, Свято бороди розпочалося 28 травня о 14:00 годині і триватиме до вечора неділі, 29 травня.

Фото та інформація зі сторінки Evgeny  Kraws


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!