У Львові триває Тиждень безпеки дорожнього руху в закладах освіти

3711 0
Сьогодні, 18 квітня, на базі СЗШ №90 відбулося відкриття Тижня безпеки дорожнього руху за участю представників управління патрульної поліції міста Львова. Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
фото: dailymotion.com

фото: dailymotion.com

Цього року Тиждень безпеки дорожнього руху в закладах освіти м. Львова пройде з 18 до 22 квітня. Усі заходи матимуть на меті привернення уваги суспільства до проблеми дитячого травматизму на дорогах і поліпшення дорожньої безпеки пішоходів та велосипедистів.

Управління освіти здійснює постійно моніторинг щодо травматизму дітей на автошляхах міста Львова. За підсумками першого кварталу цього року найбільшу кількість травм серед дітей на автошляхах було саме у Сихівському районі. В цілому, по місту Львову – 7 травм, а у Сихівському районі – 4 травми. Здійснено аналіз вікової категорії дітей, які травмуються, зокрема, це діти початкової школи. Причинами травмування – це перехід дороги у невизначених місцях.

Читайте також: У Львові батьків просять не порушувати правила дорожнього руху. Відео

Для середньої і старшої школи розроблені тренінги і навчання щодо водіння велосипедом.

Програма Тижня буде включати такі заходи: уроки в навчальних закладах з правил та безпеки дорожнього руху за участі представників патрульної поліції м. Львова, виступи кращих команд Юних інспекторів руху перед однолітками, тренінги з велосипедної безпеки для учнів 8-10 класів, майстер-класи з фігурного водіння велосипеду, навчання з надання першої долікарської допомоги, круглі столи з питань забезпечення безпеки дорожнього руху, виставки малюнків, конкурси, презентації та інші заходи.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!