Політична реклама

У Львові триває "Тиждень вуличного кіно"

1324 0
9 липня у Львові розпочався фестиваль "Тиждень вуличного кіно". Патріотичні та документальні фільми можна буде переглянути на площі Ринок. Про це повідомила на прес-конференції у Львівській міській раді начальник відділу маркетингу та культурних індустрій управління культури Львівської міськради Ольга Мисан-Мілясевич.


Протягом тижня усі бажаючі зможуть переглянути 14 художніх та документальних фільмів. Наприклад, про Євгена Гребінку, Ярослава Стецька, Леся Курбаса, Йосипа Сліпого, Олексу Новаківського, В'ячеслава Чорновола.

Ольга Мисан-Мілясевич зазначила, що цього року фестиваль "Тиждень вуличного кіно" присвячений українській історії і буде цікавий особливо для молоді. Патріотичні фільми будуть про діячів, які зробили вагомий внесок у розвиток нашої держави.

Кінопокази на площі Ринок проводитимуть щоденно о 21.00. Фільми можна буде переглянути безкоштовно.

Джерело: Варіанти


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!