У Львові триває конкурс льодових скульптур. Де подивитися?

1973 0
Традиційно напередодні закінчення Різдвяних свят на території Різдвяного ярмарку у Львові проходить конкурс льодових скульптур. Загальна тема, що її обрали майстри – Різдво. Про це повідомляють у прес-службі ЛМР
фото: прес-служба ЛМР

фото: прес-служба ЛМР

Цілий вчорашній день скульптори виготовляли з брил льоду майбутні скульптури, тож вже від сьогодні, розпочинаючи з 14:00 год., кожен охочий зможе відвідати виставку льодових скульптур на ярмарковій площі біля міської ялинки.

Цього року участь у конкурсі беруть чотири скульптори – Тарас Бенях, Дарія Альошкіна, Ярема Мисько та Мирослав Дедишин.

Загальна тема, що її обрали майстри, – Різдво. Зокрема, Тарас Бенях робитиме голову кози, бо «де коза ходить, там жито робить». А Дарія Альошкіна – півня, як символ сонця і чоловічої енергії.

За словами арт-директора Різдвяного ярмарку у Львові, Ольги Гренюх, конкурс проводиться вже декілька років, й традиційно привертає увагу львів’ян та гостей міста.

«Тож магія та атмосфера, коли просто неба із холодної криги митці створюють прекрасні скульптури, буде чудовим завершальним акордом ярмарку і цьогоріч», - зазначила Ольга Гренюх

Льодові скульптури прикрашатимуть проспект Свободи доти, доки сприятиме погода.

За інформацією: day.kiev.ua


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!