У Львові тривають ремонтні роботи доріг. Перелік вулиць

2661 0
Ремонтні роботи у Львові з покращення стану тротуарів і дорожнього покриття тривають у всіх районах міста, – інформують у прес-служба ЛМР.
Фото: variant.net, uainfo.org, lviv.comments.ua

Фото: variant.net, uainfo.org, lviv.comments.ua

Так, у Галицькому районі завершують роботу на вул. Митрополита Андрея та на вул. Кривоноса. За словами начальника відділу комунального господарства Галицької РА Миколи Захарківа, ремонтні роботи повинні закінчитись на цих вулицях орієнтовно за місяць. Окрім цього, продовжують ремонтувати дорожнє покриття на проспекті Свободи, 12, а на вул. Гнатюка, 24 планують розпочати ремонт.

Залізничний район. На вул. Ливарній відбувається на стадії завершення ремонт тротуару. На вул. Головатого усі роботи мають завершити 25 жовтня. Основні ремонтні роботи закінчились на вул. Каховській, 17, проте тут необхідно ще облаштувати доріжку розміром 30м2. На вул. Кульпарківській, 174, 176 та 178 продовжують ремонтувати міжквартальні дороги та тротуари. На цій вулиці вже виконано 45% основної роботи. На вулицях Патона,21, вул. Ряшівській, 25 та Кульчицької, 12 проводять ремонт дорожнього покриття й тротуару. До понеділка мають завершити усі роботи на вул. Низинній. Проте, розпочались ремонтні роботи на вул. Роксоляни біля будинків № 21, 23 та 25 (тут облаштовуватимуть тротуари і ставитимуть дороги). За словами начальника відділу комунального господарства Залізничної районної адміністрації Святослава Костяки, наступного тижня  розпочнуть ремонтні роботи на вул. Роксоляни від вул. Калнишевського до вул. Суботівської, а на початку листопада – на вул. Вигоди №36, 58, 60 та 62.

Франківський район. У цьому районі досі здійснюються ремонтні роботи на вул. Симоненка, 13, завершити який планують  у листопаді. На вул. Єфремова від вулиці Київської до вулиці Мельника укладають плитку, а на перехресті  вул. Володимира Великого та Кульпарківської та на вул. Героїв УПА, 78 проводять асфальтування тротуарів.

Шевченківський район. Тут проводять міжквартальні роботи з облаштування тротуарів, ремонту дворів та дорожнього покриття на вул. Мазепи, 11а, 13а та на кінцевій зупинці громадського транспорту на вул. Хмельницького, 273, а також на вул. Шевченка, 348.

Личаківський район. На вул. Карпатській та Таджитській  продовжують облаштовувати тротуари. Сьогодні розпочинаються роботи над дорожнім покриттям на вул. Заньковецької та Зеленій.  Завершили ремонтні роботи на вул. Самійленка і Богомольця.

Сихівській район. Ремонт дороги на вул. Стрийській, 87 обіцяють закінчити через два тижні, продовжують облаштовувати дороги на вул. Демнянській. Завершити ремонт цими днями планують на вул. Кавалерідзе, 10. За словами Ірини Маруняк, голова районної адміністрації, відсьогодні розпочнуться роботи з асфальтування дороги на вул. Персенківці, а завершити їх планують в четвер. На початку листопада обіцяють відкрити для проїду проспект Червоної Калини. У Сихівському районі вже завершили роботи з облаштування хідників на вул. Кавалерідзе, 12-14.

 

                                                               Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!