Політична реклама

У Львові тривають ремонти на дорогах

1184 0
Цього тижня остаточно закрили для руху вул. Шевченка на ділянці від Клепарівської до Городоцької та вул. Городоцьку на ділянці від Гоголя до Леонтовича.

Тут продовжують будувати нову транспортну розв’язку, - інформує Zik. Зокрема вже знесли двоповерховий будинок, на місці якого прокладуть колію.

З 8 липня триває ремонт вул. Богдана Хмельницького на ділянці від пл. Осмомисла до вул. Мулярської та вул. Замарстинівської на ділянці від вул. Мулярської до вул. Гайдамацької. Станом на сьогодні там продовжують знімати та вивовизи стару бруківку і трамвайну колію. Наразі роботи ведуться лише на вул. Замарстинівській.

З 24 червня триває ремонт вул. Городоцької на ділянці від церкви Анни до «Магнуса». Зараз тут проводиться заміна підземних комунікацій. Також на одній з ділянок працюють археологи. Ходити тут пішки важко - хідники закидані шматками бруківки та будівельним сміттям.

Триває ремонт і на ділянці вул. Бандери – вул. Коперника від вул. Чупринки до повороту трамвайної колії (музей «Русалка Дністрова»). Тут замінюють комунікації і перегородили частину тротуару.

Також триває ремонт на вулиці Січових Стрільців, завершення якого передбачено до кінця серпня. Початок вулиці вже наново замощують бруківкою. Триває нанесення розмітки на велодоріжку та облаштування тротуарів.

Продовжується ремонт вулиці Пекарської, який обіцяють завершити до Дня Незалежності. За словами посадовців тут вже замощено 55% мозаїки.

За інформацією прес-служби міської ради, ремонтні роботи на вказаних ділянках триватимуть до листопада цього року. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!