У Львові центру екстреної медичної допомоги вручили новий реанімобіль

3735 0
Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф отримав сучасний німецький реанімобіль Mercedes-Benz Sprinter 413, який дає можливість виконувати інтенсивну терапію безпосередньо в салоні авто. Про це повідомили в прес-службі Львівської ОДА.
фото: сторінка SoftServe у Facebook

фото: сторінка SoftServe у Facebook

Подарунок медичному закладу зробила львівська ІТ-компанія SoftServe.

Це висококласний реанімобіль, економний у витратах пального, обладнаний усім необхідним для надання швидкої та якісної медичної допомоги за світовими стандартами і дає можливість виконувати інтенсивну терапію в безпосередньо у салоні авто, підкреслили в ЛОДА.

«Львівщина сьогодні отримала сучасний повністю укомплектований реанімобіль, який залучать до невідкладної реанімаційної допомоги новонародженим і дитячому населенню. Вірю, що він врятує не одне життя», –  зазначив директор департаменту охорони здоров’я Львівської обласної державної адміністрації Богдан Чечотка.

Як зазначили на офіційній сторінці компанії SoftServe у мережі Facebook, оскільки, відповідно до наказу Міністерства оборони України, Центр передає на територію АТО інші машини швидкої допомоги, які має в автопарку і які більше пристосовані до порятунку людей в умовах зони АТО, то подарований реанімобіль рятуватиме життя людей, зокрема, дітей Львівщини.

Головний лікар Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Юрій Пацюрко повідомив, що за місяць Центр отримує в середньому 1 200 викликів.

Опублікувала Олена Марченко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!