У Львові тимчасово ліквідували тролейбус №10

3769 0
Тролейбус №10 припинить курсувати після 8 липня.
Ілюстративне фото

Ілюстративне фото

У ЛКП «Львівелектротранс» вирішили тимчасового відмовитись від обслуговування тролейбусного маршруту № 10, а вивільнені тролейбуси залучити до роботи на маршрутах № 2, 9 та 12, повідомляє прес-служба ЛМР.

На підприємстві зазначаються, що це дасть змогу знизити інтервал руху на вказаних маршрутах та забезпечити більш регулярні перевезення у південно-центральній частині міста.

Керівник відділу розвитку ЛКП «Львівелектротранс» Ігор Могила повідомив що, тролейбусний маршрут № 10 відновлять після купівлі нового рухомого складу, набору нових водіїв та реконструкції контактної мережі на перехресті вул. Виговського — вул. Любінська з влаштуванням повороту ліворуч з вул. Виговського на вул. Любінську (в напрямку центру).

Читайте також: За що ми платимо найвищу в Україні ціну за проїзд у трамваї

«Пасажири, що користуються тролейбусним маршрутом № 10, не відчують жодної незручності, оскільки по схожому маршруту курсує автобус 2А. Після тимчасового припинення курсування тролейбуса № 10 на автобусному маршруті № 2а додадуть два автобуси», — повідомив Ігор Могила.

Наразі, тролейбус № 10 курсуватиме до 8 липня включно.

Як уже повідомляли раніше, цьогоріч ЛКП «Львівелектротранс» у співпраці із Європейським банком реконструкцій та розвитку, придбає 50 нових тролейбусів. Також у планах міста, на залишок кредитних коштів ЄБРР хочуть побудувати нові контактні мережі на вулицях Пасічній-Зеленій, Хуторівці-Стрийській та до ТРЦ King-Cross.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!