У Львові тимчасово не функціонуватиме один із трамвайних маршрутів

11275 4
Аби розвантажити трамвайне кільце на площі Соборній, вирішили припинити курсування трамвая №3. Поки – лише у якості експерименту.
фото: rest.guru.ua

фото: rest.guru.ua

Як повідомив Tvoemisto.tv начальник відділу інформації та зв'язків із громадськістю ЛКП «Львівелектротранс» Антон Лягушкін, таке рішення вирішили прийняти після запуску трамвая на Сихів.

«У зв’язку із тим, що зупинили трамвай №8, проводиться експеримент. Оскільки кільце на площі Соборній має тільки 1 колію, то вирішили її розвантажити і припинити курсування трамвая № 3. Зараз вивчаємо громадську думку, аналізуємо дані із GPS-навігаторів. І за результатами буде прийнято рішення про остаточне припинення функціонування маршруту, або його повернення», – повідомив Антон Лягушкін.

Читайте також:  Львові перенесли зупинки громадського транспорту. Перелік

Начальник управління транспорту та зв'язку ЛМР Віктор Щир у коментарі Tvoemisto.tv зазначив, що зараз на трамвайному маршруті № 5, що, як і трійка, курсує із центру до «Аквапарку», збільшили кількість вагонів на 14 одиниць. «Зараз там курсує стільки ж трамвайних вагонів, скільки раніше їздило на двох маршрутах», – додав начальник управління транспорту та зв’язку.

Нагадаємо, 26 листопада, після піврічного ремонту для проїзду приватного та громадського транспорту відкрили вулиці Котляревського та Нечуя-Левицького. Відтак, трамваї №1 та №9 повернулися на звичні маршрути.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
15 Грудня, 2016 11:43
Олександра Трамвая №3 треба, а одночасно він не вигідний. Його треба тільки для того, щоб збільшити кількість трамваї на маршруті. Додайте більше трамваїв на №5 та можна забути про №3. №5 всерівно їде так, що аж треться до кільця розвороту на пл. Соборній.
30 Листопада, 2016 00:25
Надія Що це за ганебні експерименти над людьми?! Вивчаєте громадську думку? То проїдьтеся вранці цим переповненим трамваєм №5 і все почуєте про потребу маршруту №3. Кажете, збільшили кількість вагонів? БРЕХНЯ!!! Водії трамваїв кажуть, що на маршруті №5 їздить лише 5 трамваїв. ПОВЕРНІТЬ МАРШРУТ №3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
30 Листопада, 2016 00:07
Віталій Поверніть трамвай 3 на маршрут.
Запізнююсь на роботу,чекаю по 15-20хвилин зранку.
29 Листопада, 2016 19:34
Верніть №3 Верніть трамвай на маршрут №3. Сихову трамвай а Новому Цуму що пішки ходити???
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!