У Львові тимчасово змінять тарифи на паркування

1979 0
У Львові члени комісії інженерного господарства, транспорту, зв’язку та житлової політики під час свого засідання погодили звернення ЛКП «Львіватодор» щодо зміни тарифів у сфері платного паркування. Як повідомив голова комісії Остап Доскіч, депутати прийняли рішення про впровадження «плаваючої ціни».
Фото: tvoemisto.tv

Фото: tvoemisto.tv

«Ми ухвалили це рішення тимчасово на три місяці з метою вивчення ситуації. Ціни на паркування залежатимуть від завантаженості парковок. З огляду на це, члени комісії звернулись до керівника «Автодору» з проханням запровадити інформаційні карти в інтернет-мережі. Щоб турист, приїхавши в місто, зміг ввімкнути навігацію і дізнатись, де в місті є парковки і яка їх вартість», – повідомив Остап Доскіч.

Таким чином на закритих парковках ціна складатиме від 4-х - до 8-ми гривень, а на відкритих – від 4-х до 6-ти гривень.

Також міські обранці на засіданні ухвалили рішення скерувати звернення до Львівської обласної ради щодо врегулювання питання кінцевих зупинок міжміських маршрутів.

Читайте також: У Львові мобільний додаток шукатиме місця для паркування

Нагадаємо, під час дискусії «Паркування у Львові: проблеми та перспективи», яку організовувало Tvoemisto.tv, директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза розповів, що 50% водіїв не оплачують час перебування на парковці, та запропонував свій варіант вирішення цієї проблеми: «У Львові достатньо було би змінити процедуру штрафування: надати окремим службам право це робити. Більше нічого не варто придумати, а просто подивитися, як це робиться за кордоном».

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!