У Львові тимчасово змінили маршрути громадського транспорту. Розклад

3793 1
31-го жовтня та 1-го листопада, під час поминальних днів, до Сихівського та Голосківського кладовищ їздитиме більше громадського транспорту, деякі маршрути продовжили для зручності львів'ян.
фото: Андрій Польовий

фото: Андрій Польовий

У поминальні дні у Львові очікуваним є збільшення кількості пасажирів.

До Голосківського кладовища прямуватимуть маршрутки  №55, кількість яких збільшиться до 4 автобусів. Про це інформує управління транспорту та зв’язку Львівської міської ради.

До Сихівського кладовища курсуватимуть автобуси маршруту №38, а також чотири тролейбуси маршруту №11, розклад руху яких оприлюднили на фейсбук-сторінці ЛКП «Львівелектротранс»:

Читайте також: Пільговики їздитимуть нічними автобусами безкоштовно. Оновлений розклад руху.

Нагадаємо, від 29 жовтня автобуси № 44, 45 та 51 змінили схеми руху у зв’язку з відкриттям ТРЦ «Вікторія Гарденс»: маршрутки заїжджатимуть до нового торгового центру.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
31 Жовтня, 2016 15:21
Ліля Не обманюйте людей.Я вже півгодини стою на початковій зупинці і мерзну, чекаючи 55 маршрутку... ганьба!!! Щоб на цвинтар маршрутка раз в годину їздила з міста.... не травень місяць в кінці кінців. А ви,шановні журналісти,перевіряйте дані перш ніж друкувати
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!