У Львові стартує Тиждень італійського кіно. Програма

3071 0
Сьогодні у кінопалаці «Копернік» у Львові розпочався Тиждень італійського кіно, що триватиме до 16 березня. Серед фільмів, які пропонують переглянути львів'янам, – «Оце так подружка», «Золотий хлопчик», «Зрозумій мене, якщо зможеш» та «Людський капітал».

12 березня відбудеться показ фільму "Людський капітал"

«Людський капітал» – екранізація однойменного бестселера американського письменника Стівена Амідона, дію якого перенесено з Коннектикуту в провінцію Бріанца на півночі Італії. У центрі сюжету – бідна й багата родини, долі яких безповоротно переплітаються після нещасного випадку.

13 березня любителям італійського кіно пропонують переглянути стрічку «Золотий хлопчик». Головний герой писав тексти для рекламної агенції, але його амбіції простягалися значно далі –  він мріяв створити справжній літературний твір. Мрія втілилась в абсолютно неймовірній спосіб. На похороні батька він познайомився з красивою і загадковою Людовікою.

14 березня в рамках Тижня італійського кіно –  романтична комедія «Оце так подружка». Франческо і Клаудія, молоді, красиві і успішні, дружать вже багато років. Але одного разу дівчина знайомиться з Джованні, і той починає зустрічатись з нею, а незабаром вже кличе заміж.

15 березня – драма «Зрозумій мене, якщо зможеш», спільного виробництва Італії та Франції. Фільм розповідає про зовсім юну, але не по роках розумну дівчинку. Стомившись жити в середовищі, де ти нікому не потрібна і ніхто не переживає за те, що робиться в твоїй душі, дівчинка в товаристві свого чорного кота Дага, в якому бачить єдиного друга і ангела-хранителя, відправляється в захоплюючу подорож дорослим життям.

Початок фільмів, які покажуть у рамках Тижня італійського кіно, о 19.00 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!