У Львові у кіно покажуть вистави Британського театру

2882 0
В останні дні 2016-го року у Львові у рамках проекту TheatreHD покажуть вистави Британського театру у кіно.
фото: pinterest.com

фото: pinterest.com

29, 30 та 31 грудня у Львові у кінотеатрі Multiplex, що на вулиці Кульпарківській,226 А, покажуть три вистави Британського театру із актором Бенедиктом Камбербетчем, який  відомий за серіалом BBC «Шерлок».

29 грудня,  «Франкенштейн»

(перша постановка, Франкенштейн – Бенедикт Камбербетч)

Це п'єса Ніка Діра за мотивами роману Мері Шеллі з Бенедиктом Камбербетчем і Джонні Лі Міллером у головних ролях. Доктор Віктор Франкенштейн вдихає життя в тіло, створене з частин різних померлих людей. Однак, охоплений жахом від потворності свого творіння, він кидає його на призволяще. Самотня, потворна, по-дитячому безневинна істота чекає від світу довіри і любові, але всюди стикається зі злістю, жорстокістю і ненавистю. Остаточно зневірившись, вона клянеться розшукати свого творця і помститися йому.

30 грудня, «Франкенштейн»

(друга постановка, Франкенштейн – Джонні Лі Міллер)

У другій постановці п'єси виконавці ролей доктора та істоти міняються місцями.

31 грудня, «Гамлет»

Номінант на премію «Оскар» Бенедикт Камбербетч виконує головну роль в трагедії Вільяма Шекспіра. Королівська сім'я розпадається на дві частини: король убитий, його підступний брат зійшов на трон. Принц Гамлет, впавши у відчай, змушений мститися за смерть свого батька – ситуація, що склалася при дворі, ставить під загрозу не тільки безпеку всієї країни, а й розум Гамлета.

Повторів зазначених вистав у найближчих сезонах вже не буде, тому їхні поціновувачі мають останній шанс побачити відео у Львові. Квитків у доступі ще немає, але підписатися для інформування про старт продажу можна тут. Ціна на кіносеанси наразі ще не встановлена, а  у Києві перегляд однієї вистави у кіно коштував 170-180 грн.

Нагадаємо, аби привезти проект до Львова містяни виконали низку вимог від організаторів.

Додамо, TheatreHD – це трансляції на екранах кінотеатрів найвідоміших вистав з кращих театрів світу: Королівський Національний театр (Лондон), театр «Алмейда» (Лондон), Шекспірівський театр «Глобус» (Лондон), Королівська Шекспіра компанія (Стратфорд-на-Ейвоні), метрополітен Опера (Нью-Йорк) та інші. Проект втілюють у більше, ніж в 50 містах.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!