У Львові за два тижні планують відкрити частину вул. Б. Хмельницького. Фото

3831 0
У Львові тривають роботи з реконструкції вулиць з заміною колій вздовж трамвайного маршруту №6. До 13-14 листопада планують відкрити вулицю Богдана Хмельницького до вулиці Шкільної, – інформують у прес-службі міськради.
фото: Олександр Мазуренко

фото: Олександр Мазуренко

Так, на вул.Гайдамацькій ремонтники закінчили роботи з заміни аварійного колектора та приступили до облаштування дорожнього полотна.  «Роботи на вул.Гайдамацькій затягнулися через заміну старого колектора на новий. Колектор залягає на глибині 3 м, його довжина – близько 400 м. Вже розпочали облаштовувати дорожнє полотна. Плануємо, що до кінця року роботи вдасться завершити», – розповів директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза.

За його словами, на вул.Б.Хмельницького вже закінчили всі роботи з заміни комунікацій. «Там вже тривають роботи з бетонування та влаштування дорожніх плит», – зазначив Олег Береза.

 «Плануємо до 13-14 листопада відкрити вул Б.Хмельницького до вул Шкільної. А цей вузол надзвичайно складний, бо тут перехрестя Гайдамацької, Замарстинівської. Частина робіт буде виконана до кінця листопада, а весь об’єм має бути закінчений цього року. Буде відновлено рух трамваю №4 – це важливо для мешканців, які користуються трамваєм», – розповів Андрій Садовий, міський голова Львова.

Нагадаємо, 12 березня на ремонт закрили частину вул.Промислової на ділянці від вул.Волинської до вул.Хмельницького. Далі – вул.Хмельницького на ділянці від вул.Волинської до вул.Гайдамацької і вул.Гайдамацьку. Протяжність всіх зазначених доріг складає близько 1,5 км.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!