У Львові у лютому розпочнуть реконструкцію площі Кропивницького

3600 1
У Львові відремонтують площу, де розташовується відомий пам'ятник Степану Бандері.
фото: wikimapia.org

фото: wikimapia.org

У Львові оголосили конкурс на визначення підрядника з облаштування площі Кропивницького. Пропозиції прийматимуть до 30 січня. Сам конкурс відбудеться 31 січня, а вже до 20 лютого повинні опрацювати заявки й оголосити переможця, а також укласти відповідний договір про виконання робіт.

Про це сьогодні під час апаратної наради міського голови розповіла керівник Галицької РА Ірина Іванчина. Вона також відзначила, що уже з 20 лютого можна буде розпочинати реконструкцію площі. На це цьогоріч у міському бюджеті передбачено 1,3 млн грн.

Читайте також: Як виглядатиме площа Митна у Львові після реконструкції? Візуалізація

Нагадаємо, у Департаменті житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради у відповідь на інформаційний запит Tvoemisto.tv повідомили, що в міському бюджеті на 2017-й рік передбачено 8,8 млн гривень на розбудову велоінфраструктури у місті


Читайте також:
25 Січня, 2017 15:16
Ігор А що тій площі бракує? Черговий дерібан?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!