У Львові у парку «Левандівське озеро» облаштували світлодіодне освітлення

2556 0
Із грудня минулого року тривали масштабні роботи з упорядкування парку «Левандівське озеро»: тут провели реконструкцію освітлення, очистили водойму від мулу та сміття і провели благоустрій. Про це інформують у прес-службі міськради.
фото: yp.lviv.ua

фото: yp.lviv.ua

Зокрема, нещодавно в парку встановили 34 опори та світильники. «Ми вирішили облаштовувати саме світлодіодне освітлення, оскільки це зменшить подальші витрати, за рахунок збільшення тривалості дії», – зазначає керівник міського управління екології та благоустрою Андрій Галушка.

Загальна вартість щодо реконструкції освітлення становить 495 тис. грн з бюджету розвитку міста. Ці кошти було витрачено на розробку проекту, проведення експертизи, закупівлю світильників і опор та власне виконання робіт. Замовник робіт на проектування та виконання робіт з реконструкції освітлення – ЛКП «Зелений Львів», виконавець – ТзОВ «Галтехноком». Розробку проекту здійснювало ЛКП «Львівсвітло».

Натомість, роботи з упорядкування озера провели ще наприкінці 2015 року: очистили дно від мулу, засипали його піском та провели дезінфекцію, відновили бортові стінки та вичистили береги від сміття. На це з міського бюджету тоді витратили 150 тис грн.

Нагадаємо, торік також відновили освітлення у парках «Погулянка» та Просвіти, де встановили 50 та 12 опор відповідно. У парку «Погулянка» освітлення влаштували світлодіодне (55 світлодіодних світильників). В цьому парку не було освітлення понад 5 років. Загалом впродовж року у місті встановили 1115 світильників та 400 опор, а також змонтували 34 км мереж.

Читайте також: У Львові освітлять 100 пішохідних переходів

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!