У Львові від сьогодні у пасажирів громадського транспорту перевірятимуть маски

4135 0
Львівщина вийшла на перше місце за кількістю хворих за добу і опинилася на порозі локдауну.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

У Львові від сьогодні, з 22 січня, не допускатимуть у громадський транспорт пасажирів без масок. Про це йдеться у рішенні міської комісії ТЕБ і НС.

Так, із 22 січня водії мають бути у масках. Пасажирів без масок не допускатимуть до проїзду. Також у місті мають відновити роботу груп із перевірки дотримання водіями та пасажирами маскового режиму, щоправда у рішення не уточнили, хто має входити у робочі групи. 

Крім того, у міському громадському транспорті мають посилити дезінфекцію.

Днем раніше заступник міського голови Львова Андрій Москаленко заявив, що близько 10% водіїв громадського транспорту мають підтверджений діагноз Covid-19 або підозру.

Нагадаємо, що через спалах коронавірусу на Прикарпатті вводять локдаун. Львівщина вийшла на перше місце за кількістю хворих за добу і опинилася на порозі локдауну, тож наступного тижня у місті можуть запровадити червону карантинну зону.

Додамо, що із понеділка на два тижні старші класи школі Львівської територіальної громади переходять на дистанційне навчання. Також відправляють на дистанційне навчання все позашкілля, тобто гуртки, секціїї тощо. З понеділка буде окреме рішення комісії і щодо молодшої школи. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!