У Львові у поминальні дні до кладовищ курсуватиме більше громадського транспорту

1145 0
Від сьогодні збільшать кількість автобусів на маршрутах № 55, 38 та тролейбусів на маршруті № 31.
Фото: Голосківське кладовище, Вікіпедія

Фото: Голосківське кладовище, Вікіпедія

У період великодніх свят, з 1 до 4 травня, у Львові збільшать кількість одиниць громадського транспорту, який курсуватиме до Голосківського та Сихівського кладовищ. Зокрема, йдеться про автобуси № 55, 38 та тролейбус № 31. Про це повідомив начальник управління транспорту Орест Олеськів.

«Маршрут №55 буде курсувати 4 одиниці. На нього можна буде сісти на вул. Під Дубом біля ТРЦ «Форум». Також на тролейбусному маршруті № 31 до Сихівського кладовища курсуватиме додатково 4 одиниці, а також підсилимо автобус № 38, який курсуватиме до Сихівського кладовища», – сказав Орест Олеськів.

Нагадаємо, що у Львові повернули пільги у громадському транспорті, але рекомендували пільговикам користуватися транспортом лише з 11 до 16.00 год.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!