У Львові у приміщенні колишнього жеку відкрили сімейну амбулаторію

3389 0
На ремонт витратили понад 2 млн грн, меблі купили на 120 тисяч гривень.
Фото: Роман Балук

Фото: Роман Балук

У Львові на проспекті Чорновола,99 запрацювала амбулаторія сімейної медицини. Сюди перемістили амбулаторію № 4 1-ї міської клінічної лікарні імені Князя Лева, яка до цього часу була на вул. Панча, 16, інформує пресслужба мерії.

Ця амбулаторія була із 2002 року у приміщенні дитячої установи № 31 на вул. Панча, 16. Але його звільнили для розширення дитячої установи, а в червні 2020 року виконком виділив нове приміщення для амбулаторії на просп. Чорновола, 99, у приміщенні колишнього ЖЕКу. З червня до грудня тут тривали ремонтні роботи.

Амбулаторія розташована на двох поверхах і має 10 кабінетів. Це 4 кабінети сімейних лікарів, кабінет акушер-гінеколога та лікаря-стоматолога, реєстратура, кабінет щеплення, процедурний кабінет, денний стаціонар на 2 ліжка, фізіотерапевтичний кабінет. Загальна площа відремонтованої амбулаторії становить 230 кв.м.

В амбулаторії працюють 7 сімейних лікарів, 4 з яких мають вищу категорію, та 16 медичних сестер, 2 молодші медсестри і реєстратор.

Пацієнтів приймають за електронною реєстрацією з понеділка до п’ятниці з 8.00 до 19.00 год. У вихідні та святкові дні чергують лікарі. Також тут діє електронна карта пацієнта.

Нагадаємо, що торік відкрили амбулаторно-поліклінічне відділення у Рясному на вул. Шевченка, 350 та амбулаторію сімейної медицини у Винниках на вул. Винна Гора, 30, а також розпочали роботи зі створення амбулаторії вул. Дністерській. Загалом у місті функціонує 20 амбулаторій сімейної медицини.

Фото Романа Балука

 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!