Політична реклама

У Львові у смітник викидають зброю

1396 0
Громадські активісти Львова допомагають правоохоронцям повертати зброю, яка була викрадена з райвідділів міліції міста під час подій 19 лютого.

Як повідомив начальник Львівського міського управління міліції підполковник міліції Сергій Зюбаненко, 6 березня, працівникам міліції активісти повернули бойовий пістолет ПМ, інформує ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області.

«До мене звернулися активісти і повідомили, що в них є одна одиниця вогнепальної зброї. Судячи з поверхневого огляду, можна сказати, що це є дійсно пістолет Макарова, на ньому збиті номери», - розповів Сергій Зюбаненко.

Він також  відмітив, що особи, в чиїх руках перебувала ця зброя, судячи з усього, зумисне збили номери, щоб ускладнити її ідентифікування. «Можна припустити, що цей пістолет є одним з тих, що були викрадені у райвідділках міста Львова», - заявив Сергій Зюбаненко.

Як розповів один з активістів «Самооборони», який приніс зброю до Львівського міського управління міліції, пістолет було знайдено біля сміттєвих баків на вулиці Зарицьких у Львові. 

Нагадаємо, львів'ян просять приносити зброю у приміщенні Львівської обласної ради по вул. Винниченка, 16, де організовано цілодобовий пункт прийому добровільно зданої населенням вогнепальної зброї і боєприпасів. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!