У Стрийському парку під час буревію загинули двоє людей

30878 0
18-річна дівчина та 20-річний хлопець від отриманих травм померли на місці.
фото: варта1

фото: варта1

1 серпня під час грози у Стрийському парку Львова на двох людей, які сиділи на лавці, упало дерево. Молоді хлопець і дівчина від отриманих травм загинули. Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

«Під час буревію у Стрийському парку впало дерево на двох людей. Від отриманих травм чоловік і жінка загинули на місці. Обставини події з`ясовують. Відомо, що чоловікові було 20 років, а дівчині – 18 років. Хлопець та дівчина на момент падіння дерева сиділи на лавці», – йдеться у повідомленні. 

Нагадаємо, Львовом сьогодні знову пройшов буревій. Унаслідок цього на вулиці Князя Романа в центрі міста впало дерево на проїзну частину. Як повідомили в пресслужбі Патрульної поліції Львівської області, рух перекритий повністю. 

Додамо, що у суботу, 31 липня, під час сильного вітру у Стрийському парку у Львові 6-річного хлопчика травмувала гілка. Дитину госпіталізували в дитячу лікарню, що на вулиці Пилипа Орлика, але після огляду та першої медичної допомоги відпустили додому.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!