У «Трапезній УКУ» перевіряють факт отруєння: їдальня працює у звичному режимі

4710 0
Учора, 27 жовтня, із симптомами інфекційного кишкового захворювання госпіталізували восьмеро осіб. Правоохоронці встановили, що усі вони у той день їли млинці з м’ясом та курячі крильця в їдальні УКУ.
фото: fest.lviv.ua

фото: fest.lviv.ua

У Сихівський відділ поліції 27 жовтня о 21:10 надійшло повідомлення від чергового лікаря однієї з львівських лікарень. Медик повідомив, що у відділення лікарні з симптомами інфекційного кишкового захворювання госпіталізовано восьмеро осіб. Стан потерпілих лікарі оцінили як середньої важкості, повідомляють у Головному управління Національної поліції у Львівській області.

Правоохоронці встановили, що госпіталізовані – студенти, працівники та відвідувачі УКУ. Всі вони у той день харчувались у їдальні вишу – їли млинці з м’ясом та курячі крильця.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.325 (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням) КК України. Санкція статті передбачає покарання – штраф до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років. Проводиться досудове розслідування.

Як повідомили Tvoemisto.tv у компанії «Холдинг емоцій !FEST», до якої входить «Трапезна УКУ» (вул. Козельницька, 2а), наразі факт отруєння перевіряють – проводять аналіз продуктів тощо. Офіційні коментарі з цього приводу нададуть лише після отримання результатів експертиз.

Наразі ж «Трапезна УКУ» працює у звичному режимі.

 

Опублікувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!