У Львові у житловому будинку пролунав вибух: загинув чоловік

7628 0
На вулиці Грінченка у Львові у квартирі стався вибух.
фото: Варта 1

фото: Варта 1

Як повідомили в Шевченківській районній адміністрації, на вул. Грінченка у багатоповерховому житловому будинку стався вибух в квартирі. Загинув мешканець. Всі служби працюють на місці, причини події з'ясовують. Про це інформують у прес-службі міськради.

«За попередніми даними, надзвичайна ситуація сталась у квартирі в результаті вибуху стороннього предмету. Загинула людина. Загрози обвалу нема. Хвилею вибуху в квартирі вирвало батареї. У цей будинок тимчасово припинено постачання води, електроенергії. На місці працюють всі служби», – зазначив Олександр Удовенко, голова Шевченківської РА.

На місці працюють рятувальники, поліція та медики. Мешканців будинку вивели на вулицю. Наразі фахівці з'ясовують причини вибуху. За попередньою інформацією серед причин вибуху називають те, що мешканець зберігав вдома боєприпаси.

Наразі вирішується питання про евакуацію мешканців підірваного будинку Про це повідомляє «112 Україна» з посиланням на спікера Головного управління Національної поліції у Львівській області Світлану Добровольську.

«Відомо, що пошкоджено перекриття між частиною четвертого і шостого поверхів, вирішується питання про евакуацію мешканців будинку», – сказала вона.

Tvoemisto.tv відслідковуватиме деталі вибуху. 

ТЕГИ: вибух

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!