У Львові учасників АТО діагностуватимуть на гепатит С. Де перевіритися?

2418 0
У межах акції благодійна програма для учасників антитерористичної операції (АТО): безоплатна діагностика за допомогою експрес-тестів на виявлення гепатиту С.

Як і щороку, професійна громадськість вкотре нагадує, що гепатит С – небезпечне, захворювання, що чатує на кожного з нас, і лише спільними зусиллями можна зупинити розширення просторів його лютування. Спільна боротьба проти цієї хвороби, якісна профілактика, своєчасна діагностика, доступне лікування і належне просвітництво повинні стати загальнодержавними і місцевими інструментами, які сприятимуть збереженню життя і здоров’я кожної людини.

Цьогоріч акція, яка відбуватиметься з 27 до 31 липня, включатиме безоплатну діагностику за допомогою експрес-тестів учасників антитерористичної операції. Тестування відбуватиметься з 10.00 год. до 16.00 год. щодня з 27 до 31 липня включно.

Адреси закладів охорони здоров’я, де проводитиметься тестування:

- Львівський обласний госпіталь війни та репресованих ім. Ю. Липи (адреса: м. Винники, вул. Івасюка, 31).

- Військово-медичний клінічний центр Західного регіону (адреса: м. Львів, вул. Личаківська, 26) (для стаціонарних пацієнтів Центру).

- Клініка амбулаторно - поліклінічної допомоги військово-медичного клінічного центру Західного регіону (м. Львів, вул. Пстрака, 2).

- Комунальна 2-а міська поліклініка м. Львова (м. Львів, вул. Симоненка, 4).

Ініціатори акції звертають увагу, що цьогоріч тестування буде проводитись виключно для учасників антитерористичної операції. «Розуміємо, що бажаючих пройти тестування є чимало, проте, дуже сподіваємось на розуміння, терпимість і допомогу! З огляду на суспільно-політичну ситуацію у державі, саме ці категорії населення обрано цільовими групами на цей рік по всій території України. Мета діагностики – з’ясувати рівень захворюваності з-поміж воїнів АТО, сприяти ранньому виявленню і лікуванню недуги», – пояснюють вони.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!