У Львові учасники Клубу Ділових Людей розповіли про успішні проекти

3040 0
Під час Львівського бізнес-вечора з нагоди 6-ї річниці Клубу Ділових Людей оголосили про основні здобутки найбільшої в Україні бізнес-спільноти. Так, учасниками Клубу стали понад 800 підприємців, збільшилася кількість сервісів для розвитку бізнесу. Про це інформують організатори заходу.
фото: прес-служба КДЛ

фото: прес-служба КДЛ

З часу минулорічного святкування річниці Клубу Ділових Людей кількість учасників спільноти зросла до 812 підприємців з надійною діловою репутацією. Протягом року Клуб організував 658 заходів, які відвідало більше 12 тисяч людей. Активну діяльність розпочали дві філії Клубу – у Києві та Тернополі.

Окрім того, у Клубі започаткували нові сервіси – безкоштовне навчання менеджерів, проект «Треба підрядника», формат зустрічей «Business Networking Event», унікальний формат бізнес-комунікації «BC-Group».

Також Клуб Ділових Людей розпочав реалізацію масштабних грантових проектів, спрямованих на розвиток малого та середнього бізнесу. Першими проектами стали бізнес-інкубатор для переселенців «Новий відлік» та проект «Міграція для загального блага».

Ще один успішний проект Клубу, який реалізували нещодавно – Ресурсний центр бізнесу, директором якого став відомий підприємець Володимир Худо. Його завдання – розробка бізнес-планів та побудова бізнес-проектів, які зможуть інвестувати учасники бізнес-клубу.

Читайте також: Підприємців Львова запрошують на навчальні заходи. Відео

Про діяльність звітували також учасники соціального проекту Клубу «Квиток до успіху». Цього року його представники організували масштабний інтеграційний табір для підлітків, збільшили кількість учасників до 165 та провели низку успішних проектів для розвитку та самореалізації підлітків.

Микола Савуляк також відзначив, що будь-яка діюча зараз чи в майбутньому філія Клубу – це справжній бізнес-центр з підтримки, навчання та розвитку малого та середнього бізнесу.

Довідка. Клуб Ділових Людей – це репутаційний міжнародний бізнес-клуб, створений з метою налагодження ділових контактів, обміну досвідом та постійного підприємницького розвитку ділових людей. Сьогодні Клуб налічує 812 учасників у чотирьох філіях –Київській, Львівській, Івано-Франківській та Тернопільській.

Нагадаємо, із нагоди 6-ї річниці Клубу Ділових Людей 17 жовтня відбувсяся Львівський бізнес-вечір. Організатори запросили представників бізнесу, влади та громадськості для спілкування, обміну ідеями та підтримки ідеї єдності, етики й партнерства.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!