У Львові учні початкових класів вчитимуться очно, а старшокласники за змішаною формою

41967 0
В учнів 6-10 класів буде очна форма навчання, але один день на тиждень буде дистанційним.
фото: соцмережі

фото: соцмережі

У школах Львова у новому навчальному році планують розпочати освітній процес з 1 вересня і в очній формі. Попередньо заплановано, що учні 1-5 класів вчитимуться за очною формою навчання, в учнів 6-10 класів буде очна форма навчання, можливий один день на тиждень дистанційно, а в 11-тикласників можливе поєднання очної та дистанційної форми навчання, залежно від семестру. Про це зазначили у департаменті гуманітарної політики мерії, повідомляє ЛМР.

Читайте також: У Львові у 80-ти школах тимчасово проживають переселенці

З міркувань безпеки, в тому числі з урахуванням можливості повітряних тривог, у закладі освіти може перебувати така кількість дітей та вчителів, яка може, в разі потреби, перейти в укриття.

Остаточне рішення щодо форми навчання у своєму закладі приймає директор школи.

Нагадаємо, що про те, як безпечно організувати навчальний процес у Львові, куди відселити переселенців зі шкіл, читайте в інтерв’ю Тvoemisto.tv у межах проєкту «Тема тижня» міського голови Львова Андрія Садового.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!