У Львові удвічі зменшать фінансування одного з проєктів-переможців Громадського бюджету

3522 0
Зекономлені кошти передадуть на інший освітній проєкт.

Постійні комісії законності, депутатської діяльності та свободи слова і фінансів та планування бюджету ЛМР на своєму спільному засіданні розглянули результати голосування за проєкти Громадського бюджету 2019-2020. Про це ідеться на фейсбук-сторінці Громадського бюджету Львова.

Остаточний список переможців серед великих проєктів виглядає так:


За рішенням комісій і на звернення управління культури ЛМР фінансування проєкту «Марімба для музичної школи № 2» зменшать з 3 млн до 1,2 млн грн, оскільки вартість цього інструменту є меншою від початково передбаченої у кошторисі.

Зменшення фінансування цього проєкту допомогло знайти гроші на проєкт «Я хочу знову бігати – допоможи дітям з травмами».

Загалом до затвердження Львівською міською радою пропонується 55 проєктів-переможців на загальну суму 46 млн 768 тис. З них 7 великих та 48 малих (по 8 у кожному районі м. Львова).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!