У Львові банки не працюватимуть 1-4 січня

1813 0
Про такі чотириденні канікули оголосив Національний банк України. Тому, починаючи від завтра, стартують вихідні для вітчизнях банків. Натомість робочою для них буде субота, 17 січня 2015-го.
фото: news.mail

фото: news.mail

Також Нацбанк встановив для банківської системи особливий порядок роботи в дні, які потрапляють на новорічні свята - 29-31 грудня 2014 року і 5, 6 і 8 січня 2015 року. Тому за графіком система електронних платежів НБУ 31 грудня  працюватиме до 15:00, при цьому банки повинні завершити всі розрахунки з клієнтами 30 грудня. Система підтвердження угод на міжбанківському валютному ринку 29 грудня, працює до 17:00 та у 2014 році більше працювати не буде, передає УНІАН.

Не обслуговуючи клієнтів у так званому закритому режимі працюватимуть банки 5 січня, 6 і 8 –  банківська система працюватиме в звичайному режимі. Як ми повідомляли раніше, цьогоріч українці матимуть дев'ятиденні зимові канікули. Згідно з постановою Кабміну?  робочий день з п'ятниці, 2 січня, перенесено на суботу 17-го, з четверга, 8 січня, - на суботу 31-го, а з п'ятниці, 9 січня, - на суботу, 14 лютого.

 


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!