У Львові «Українськи отамати» перемогли «Турецьких завойовників»

2992 0
У переповненому залі Львівського держцирку 12-го лютого у матчевій зустрічі Всесвітньої боксерської серії (WBS) «Українські отамани» перемогли «Турецьких завойовників» із загальним рахунком 4:1.
фото: facebook.com/evgeny.kraws

фото: facebook.com/evgeny.kraws

У найлегшій ваговій категорії до 49 кг судді несподівано одноголосно віддали перемогу львівському боксеру Назару Куротчину проти Хамзи Картала. Чемпіон України був більш активним на рингу, проте пропустив багато влучних ударів від мобільного турка. Другий поєдинок між львів’янином Олегом Довгуном та Хаканом Сікдемом (вага - 56 кг.) трохи нагадував боротьбу, принаймні турок часто опинявся на канвасі рингу. Перевагою володів українець, якому ще й вдався ефектний удар на останніх секундах бою.

У третьому та четвертому поєдинках «Українські отамани» мали беззаперечну перевагу: боксер з Бердичева Володимир Матвійчук переміг Якупа Сенера (64 кг), а одесит Валерій Харламов – Ервена Тібукоглу (75 кг). У останньому поєдинку важковаговиків поступився наш Денис Пояцика з Кременчука: через травму капітан «Отаманів» не зміг завершити поєдинок проти Сейда Кесера. Головний тренер українців Леонід Лоївський після матчу похвалив своїх підопічних, адже вони, отримавши дві поспіль перемоги, вийшли на перше місце у своїй групі перед матчем з головним суперником – «Кубинським приборкувачами».

Фото та інформація із Facebook-сторінки Evgeny  Kraws


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!