У Львові університет вимагає вибачень від поліції за шкоду репутації

4513 1
Львівський університет імені Івана Франка офіційно спростував інформацію, оприлюднену на сторінці патрульної поліції Львова про те, що водійка «Porsche Cayenne», яка 18 березня порушила ПДР та погрожувала звільненням і ображала патрульного, є доцентом юридичного факультету. В університеті зазначають, що жінка ніколи в них не навчалась і не працювала та вимагають вибачень від поліції за шкоду діловій репутації.
фото: youtube.com

фото: youtube.com

«Неперевірені дані щодо місця праці правопорушниці в заголовку представлено як фактичні, що спричинило активне обговорення в соціальних мережах та поширення відповідної інформації в ЗМІ.

Офіційно повідомляємо, що дані щодо місця праці згаданої особи («доцент ЛНУ ім. Івана Франка») не відповідають дійсності. Вона не є представником професорсько-викладацького складу колективу Львівського національного університету імені Івана Франка.

Оприлюднення неперевіреної інформації на офіційній сторінці патрульної поліції м. Львова у Facebook спричинило поширення у ЗМІ матеріалів, які негативно впливають на ділову репутацію Університету та принижують гідність викладача», – повідомляють на офіційній сторінці університету у Facebook.

Також на сторінці подають коментар доцента кафедри цивільного права та процесу, директора Правничого коледжу Володимира Цікала:

 

Коментар доцента кафедри цивільного права та процесу, директора Правничого коледжу Володимира Цікала:"Особа, яка назва...

Опубліковано ЛНУ ім. Івана Франка Офіційна сторінка 21 березень 2016 р.
 

 

В університеті вимагають вибачення перед викладачами ЛНУ ім. І. Франка за негативний вплив на ділову репутацію та спростування інформації на сторінці поліції про те, що порушниця ПДР є доцентом університету.

Нині із допису про порушницю на офіційній сторінці патрульної поліцій Львова прибрали назву університету і позначили його міткою «ВИПРАВЛЕНО».

Нагадаємо, у патрульній поліції Львова повідомили, що жінка, яка 18 березня порушила правила дорожнього руху за кермом «Рorsche Cayennе», ображала поліцейських і погрожувала їм звільненням. Жінка представилась доцентом ЛНУ імені Івана Франка. Її оштрафували на 425 грн. На сплату штрафу вона має 15 днів.

Також поліція оприлюднила відео затримання порушниці ПДР у Львові.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
23 Березня, 2016 08:18
Павло При чому тут поліція, що декани рагулюваті корупціонери. Ps Декан, порше, шуба
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!