У Львові управлінців запрошують на відновлюючу мандрівку в Карпати

2093 0
Із середи по неділю, 17-21 червня, Львівська бізнес-школа УКУ запрошує на програму «reflexio», яка створена на перетині бізнесового, філософського та гуманітарного просторів. Протягом п’яти днів в мальовничому куточку Карпат, у тиші Гошівського монастиря управлянці разом з лідерами суспільної думки матимуть змогу замислитись над завжди актуальними питаннями лідерства, моралі, цінностей, покликання, відповідальності, довіри.

В умовах шаленого темпу життя керівникам необхідно блискавично реагувати на виклики, які постають перед ними щодня. За таких обставин кожен керівник відчуває потребу зупинитись і замислитись над тим: «Де я є зараз, де хочу бути і яку цінність несу я, моє життя і те, чим я займаюсь». «reflexio» – це запрошення відкинути термінове, щоб замислитись про важливе. «Ми пропонуємо цю програму для того, щоб вчитися, рефлексувати та слухати. Спілкуючись з моральними лідерами, у вас буде можливість викристалізувати справжні пріоритети ефективного лідерства» - запрошують долучатись до програми організатори.

Віце-президент компанії SoftServeа учасник програми Олег Денис каже, що цей проект просто унікальний:  «reflexio» – чудова нагода оцінити важливі речі у своєму житті. Бажаю всім розширити свої горизонти і не боятися просити Бога про сили для цього».

Програма reflexio це можливість:

- Переосмислити себе, своє покликання та життєву місію;

- Віднайти внутрішню мотивацію і внутрішні сили для руху вперед;

- Провести час у тиші монастиря, спілкуватися з людьми, з якими зазвичай не перетинаєтеся;

- Навчитися слухати і чути, щоб переосмислити важливі речі;

- Подивитися на бізнес з іншої точки зору.

Серед менторів «reflexio»:

Владика Венедикт (Алексійчук) – єпископ-помічник Львівської архиєпархії УГКЦ, монах студійського уставу. Душпастирював в монастирі святих Бориса і Гліба у Полоцьку. Одночасно працював на парафіях у Вітебську, Могильові, Гомелі, Бресті. Був духівником у молодіжній християнській організації в Мінську. Був обраний ігуменом Святоуспенської Унівської лаври.

Мирослав Маринович – правозахисник, дисидент, проректор Українського католицького університету.

 Михайло Демцю – український художник-постімпресіоніст та експресіоніст. Його розписи порцеляни для німецької фірми «Розенталь» стоять у художньому музеї цієї компанії на почесному місці між розписами Сальвадора Далі та Енді Воргола, і про них із задоволенням відгукувався Версаччі. В 2003 році на Фестивалі кераміки (Вестервальд, Німеччина) Михайло Демцю здобув гран-прі.

Володимир Турчиновський – PhD, доктор філософії, очолює Міжнародний інститут етики та проблем сучасності (International Institute for Ethics and Contemporary Issues), член Наглядової ради Львівської бізнес-школи УКУ (LvBS), у минулому – проректор зі стратегічного розвитку Українського католицького університету. 

Отець Володимир Ждан – доктор пасторального богослов’я, канцлер Стрийської єпархії

У програмі «reflexio»:

- Духовні бесіди з владикою Венедиктом (Алексійчуком);

- Бізнес-ланч з ректором Українського католицького університету о. д-ром Богданом Прахом;

- Філософські читання з Володимиром Турчиновським;

- День духовної віднови з отцем Василем Жданом;

- Майстер-клас з малювання від Михайла Демцю;

- Дискусія з Мирославом Мариновичем;

- Можливість рефлексії у тиші Гошівського монастиря у мальовничому куточку Карпат;

- Нові знайомства, спільні мандрівки, вечері, і ще багато  приємних сюрпризів, які для вас; приготувала команда Львівської бізнес-школи ;

Зареєструватись на програму «reflexio» можна за посиланням.

Вартість програми (без ПДВ):

Для однієї особи – 10 тис. грн.

Для двох осіб – 17 тис. грн.

Для учасників Спільноти LvBS – 5% знижка  (у вартість включені: проживання, харчування, переїзди у рамках програми).

Контактні особи: Анастасія Гірняк,+38 067 67 56 608, [email protected]

Роксолана Кравчук: +38 067 67 31 876, [email protected]

Довідково. reflexio (з лат. звернення назад) – унікальна здатність людської свідомості в процесі сприйняття діяльності сприймати й саму себе, внаслідок чого людська свідомість постає як самосвідомість.

Опублікувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!