У Львові урочисто погасили нову поштову марку «Zатонув чи Vтопився»

1325 0
Марка матиме доволі обмежений тираж – близько тисячі примірників.
Фото: ЛОВА

Фото: ЛОВА

У Львові урочисто погасили нову поштову марку «Zатонув чи Vтопився», дизайн якої розробила студентка третього курсу Національної академії образотворчого мистецтва та архітектури Олександра Кузьменко. Про це повідомляє Львівська ОВА.

Читайте також: «Укрпошта» випустить нову патріотичну марку

Марка матиме доволі обмежений тираж – близько тисячі примірників. Основне її призначення – подяка міжнародними партнерами, фондами та діаспорами за допомогу, яку вони надають Україні. За словами першого представника начальника Львівської ОВА Андрія Годика, якщо буде потрібне, працюватимуть з додатковим тиражем цієї марки.

Як наголосив керівник Львівської дирекції АТ «Укрпошта» Євген Савчук, ця марка показує іронічне ставлення до окупантів.

Читайте також: Марку «Мрія» запустять у червні

Дизайн марки розробила студентка третього курсу Національної академії образотворчого мистецтва та архітектури Олександра Кузьменко, яка перемогла в конкурсі серед студентів.

Першою погашеною маркою в час війни стала марка про воєнний корабель. Станом на зараз випустили понад 6 мільйонів примірників першої та другої серії.

Нагадаємо, марки з «російським воєнним кораблем» від «Укрпошти» набула широкої популярності. По всій країни у поштові відділення шикувались величезні черги, щоб її придбати.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!