У Львові утворилися черги із понад сотнею охочих вакцинуватися від Covid-19. Фото

6039 0
Ті, хто не встиг записатися на вакцинацію онлайн, змушені чекати по кілька годин.
фото: наталка волосацька

фото: наталка волосацька

У Львові кілька днів поспіль утворюється черга з понад сотнею охочих вакцинуватися від коронавірусу. Зокрема, йдеться про пункт масової вакцинації, що розташований в ТРЦ «Вікторія Гарденс». Відповідні фото розміщують у себе на Фейсбуку деякі користувачі.

Жива черга тягнеться вздовж усього другого поверху. Ті, хто не встиг записатися на вакцинацію онлайн, змушені чекати по кілька годин. 

Читайте також: «Ми здолали майже 60% шляху в боротьбі з Сovid-19», – епідеміологиня Наталія Виноград

Додамо, що центри вакцинації від коронавірусу працюють у 12 містах на Львівщині. Також вакцинуватися можна у одному зі 181-го пункту щеплень, розташованих у закладах охорони здоров’я області, звернувшись до сімейного лікаря. Перелік центрів вакцинації, що працюють у медзакладах, можна переглянути за посиланням.

Нагадаємо, із 18 жовтня Львів житиме за новими карантинними правилами. У місті посилять карантин, це торкнеться багатьох галузей. Зокрема, театри, кінотеатри, музеї, органний зал працюють лише для відвідувачів, які мають сертифікат вакцинації або негативний ПЛР-тест. Кількість відвідувачів не більше 50% від загальної кількості місць. Промислові, продовольчі ринки і магазини, торгові центри, перукарні та салони краси можуть працювати лише вакциновані працівники або з негативним ПЛР-тестом, і з дотриманням маскового режиму та не більше 50% заповнення торгових площ. Ресторани і кафе можуть працювати лише до 23:00, за умови 100% вакцинації або ПЛР-тестів у працівників при заповненні не більше 50%, до 4 людей за столиком.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!