У Львові в аварії загинула 3-річна дівчинка, яка їхала без автокрісла

11811 0
За меддопомогою звернулися троє учасників ДТП.
Фото: поліція Львівської області

Фото: поліція Львівської області

У Львові на перехресті вулиць Пасічна та Медової Печери трапилась аварія, у якій загинула 3-річна дівчинка. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

ДТП трапилась сьогодні, 9 січня, о 15:20, між автомобілем Volkswagen Transporter та Volkswagen Passat. 3-річна дівчинка від отриманих травм загинула на місці. Як повідомили Tvoemisto.tv очевидці, дівчинка сиділа в авто на руках у мами без автокрісла. Цю ж інформацію підтвердили у патрульній поліції Львівщини. 

За меддопомогою звернулися троє учасників ДТП. На місці події працюють слідчі поліції Львівщини, патрульні та співробітники інших служб. Винним загрожує позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років з позбавленням права керувати на строк до трьох років або без такого.

Додамо, що торік на трасах Львівщини трапилось 11292 аварії, в яких загинули 284 людини. Роком раніше на Львівщині зафіксували 10780 ДТП, у яких загинули 292 людини.

Нагадаємо, 20 листопада в Україні запрацював закон про штрафи за перевезення дітей до 12 років без автокрісла. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!