У Львові в день «чорної п’ятниці» утворилися черги на в’їздах та у магазинах ТРЦ

8203 0
Одні покупці зазначають, що сьогодні справді є знижки, а інші вважають, що ціни зовсім не змінилися.
Фото: Дар

Фото: Дар'я Кучер

Сьогодні, у день «чорної п’ятниці», Tvoemisto.tv перевірило, що відбувається у торгово-розважальних центрах і чи багато людей вирішили навідатися у них саме в цей вечір.

Великі черги у Львові утворюються уже на паркувальних майданчиках торгово-розважальних центрів. Зокрема, довкола Victoria Gardens водії змушені об’їжджати декілька кіл у пошуках вільного місця. Довкола ТРЦ Forum Lviv був також великий затор, у пробках стояла більша частина проспекту Чорновола та бічні вулиці.

Окремі покупці кажуть, що сьогодні прийшли у Victoria Gardens не через «чорну п’ятницю», а лише через збіг обставин. Інші ж відповідають, що націлено прийшли у торговий центр, адже магазини обіцяють знижки.

«Ми раніше не моніторили ціни, але здається, що справді дають знижку на деякий одяг. Трохи довелося стояти у черзі до магазинів «Estro» та «English Home», – кажуть покупці.

Інші покупці також зазначають, що справді знайшли для себе вигоду, і придбали речі зі знижкою до 30%.

«Я планувала купити ці речі. Здебільшого тут все для дітей, але це те, що було потрібно, і я спеціально прийшла сюди сьогодні», – каже Олена.

Читайте також: Чорна п’ятниця у Львові. Підбірка магазинів та знижок

Наприклад, магазин «DeFacto» пропонує акцію у вигляді купівлі трьох речей за ціною однієї. На вході до цього магазину утворилася черга і людей сюди впускають, контролюючи кількість відвідувачів  всередині магазину.

Працівниця магазину «DeFacto» Владислава у коментарі Tvomisto.tv під час прямої трансляції зазначила, що минулого року в день «чорної п’ятниці» відвідувачів було більше, а сьогодні їх менше через те, що знижки тривають цілий тиждень.

Також додамо, що черга утворилася на касі у магазині «Jysk», де знижки бувають не лише у «чорну п’ятницю», а й у інші святкові періоди, однак тут не всі покупці вважають, що справді є різниця між цінами кілька тижнів тому і сьогодні.

«Нічого не змінилося. Такі самі ціни, як і два тижні тому», – каже Наталія.

Різні магазини пропонують знижки аж до 90%, і у більшості з них придбати товар за такою ціною можна до 28 листопада. Додамо, що більшість ТРЦ у Львові пропонували знижки протягом цілого тижня, зокрема з 22 до 28 листопада.

Нагадаємо, що придбати товари за нижчою ціною можна і онлайн, де часто надають безкоштовну доставку. Tvoemisto.tv пропонує огляд знижок у найбільших торгових центрах Львова, а також популярних магазинах з побутовими товарами і технікою, де можна шукати знижки до 28 листопада. Більше тут.

Софія Шавранська

Фото і відео Дар'ї Кучер



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!