У Львові в дитсадку виявили спалах кишкової інфекції

2057 0
Зараз у лікарнях перебуває четверо дітей.
ілюстративне фото: 5 канал

ілюстративне фото: 5 канал

У львівському дитячому садку «Казка», що на вул. Патона, виявили спалах кишкової інфекції, повідомляє Головне управління Держпродспоживслужби у Львівській області.

Читайте також: Вода у школах, доставка їжі і менше часу на гаджети. Що змінилося для шкіл Львівщини з 1 січня

Ще в середу ввечері, 3 березня, діти почали скаржитись на слабкість та багаторазову блювоту. Наступного дня четверо дітей – троє віком 4 роки та одна дитина віком 6 років, потрапили у лікарню. Усі вони відвідували дитячий садок «Казка», що за адресою вул. Патона, 24.

Госпіталізованим при поступленні встановлено діагноз: гостра кишкова інфекція.

Читайте також: На Львівщині дитина отруїлася соком з пліснявою

Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області та представники Львівського обласного лабораторного центру МОЗ України розпочали заходи з локалізації спалаху. Наразі садок закрили.

Нагадаємо, наприкінці січня у Львівську обласну інфекційну лікарню госпіталізували дітей, які є вихованцями закладу дошкільної освіти «Казковий світ» у с. Зимна вода. У них виявили гостру кишкову інфекцію, ротавірусний ентерит.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!