На правах реклами

У дитячому садку повного дня MRIYDIY у Львові проведуть Дні відкритих дверей

3784 0
Програма у дитсадку базується на трьох складових – інтелектуальному розвитку, ментальному та фізичному здоров’ю.

При виборі дитячого садка для кожного з батьків важливо знайти безпечне середовище зі здоровою психологічною атмосферою любові та турботи.

Приватний дитячий садок повного дня MRIYDIY, що в районі Новий Львів, запрошує батьків на Дні відкритих дверей, щоб вони могли більше дізнатися про цей простір щасливого дитинства. Батьки матимуть змогу ознайомитися з особливостями та програмою садка, дізнатися про підходи, варіанти організації всебічного розвитку дитини, про можливості, безпеку, команду та харчування. 

Обирайте зручні дати Днів відкритих дверей: 7 та 21 липня, 4 та 18 серпня. За посиланням можна заповнити форму реєстрації на подію

У MRIYDIY роблять акцент на всебічному розвитку дитини в атмосфері прийняття та безумовної любові. Уся програма дитячого садка базується на трьох складових – інтелектуальному розвитку, ментальному та фізичному здоров’ю.

Ментальне здоров’я 

В ігровій формі передбачене спілкування з психологом: заняття в групі, спостереження за моделлю поведінки дітей. Тут формують соціальні навички, поважають право на власну думку дитини, не порівнюють її з іншими, радіють і маленьким, і великим успіхам, підтримують, заохочують та дарують безумовну любов.

Фізичне здоров’я 

Щоденні прогулянки в дитячому садку – невід’ємна складова програми. Майданчики облаштовані гімнастичними та спортивними комплексами, сформована програма із додаванням різних видів спорту (футбол, флорбол, баскетбол, теніс, волейбол – загалом понад 20 видів ігор та спортивних занять).

Двічі на рік проводять медичний огляд дітей. Також у садку працює медсестра, а кваліфікований логопед допоможе дитині впевнено поставити усі звуки та букви.

Дитячий заклад пропонує здорове чотириразове харчування. Смачною їжею садок забезпечує компанія кейтерингу, яка має сертифікати відповідності НАССР. 

Інтелектуальний розвиток 

Основна ціль занять – активізація мисленнєвої діяльності. Такі заняття націлені розвинути мотивацію, позитивний емоційний настрій. Вони наповнені логічними та дидактичними іграми, головоломками, квестами, лічилками, фізичними вправами, співами та іншими активностями.

Стосовно англійської мови, то у садку сформували мовне середовище, в якому діти будуть відчувати себе вільно та сприймати мову в ігровій формі. 

На занятті «Я і Україна» через тематичні ігри, творчість, фізичні активності, у дітей формуватимуть любов до рідного краю, повагу до національних особливостей, культурного спадку свого народу.

Творча майстерня – це розвивальні заняття із музики, танців, образотворчого та театрального мистецтва. Для розвитку дрібної моторики та логічного мислення діти працюватимуть із лего. Є в садочку заняття і з казкотерапії: діти будуть слухати казки, створювати їх, візуалізувати, розігрувати в ролях.

Багато ігор, активностей, прогулянок, цікавих експериментів, творчості, велика територія для прогулянок із сучасними майданчиками, зелена зона – все це передбачає незабутнє дитинство в садку повного дня MRIYDIY. 

Садок повного дня працює з 8:30 до 19:00, у приміщенні є укриття.

Дні відкритих дверей відбудуться: 7 та 21 липня, 4 та 18 серпняЗа посиланням можна заповнити форму реєстрації на подію та більше дізнатися про приватний дитячий садок.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!