У Львові в дитячому садочку отруїлись четверо дітей

2836 0
Троє з малюків перебувають в лікарні.
фото: tsn.ua

фото: tsn.ua

З 29 березня до 1 квітня у лікарні Львова потрапили четверо дітей – вихованців одного з дошкільних закладів міста. Лікарі встановили діагноз – «гостра кишкова інфекція». Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Одного хлопчика після надання меддопомоги відпустили додому, решта діток – досі в лікарні. Це трапилось у Сихівському районі.

За цим фактом поліція відкрила кримінальне провадження за статтею про порушення санітарних правил і норм, що передбачає покарання у вигляді 1700 грн штрафу або арешту на 6 місяців, або обмеження волі на термін до трьох років. За інформацією прес-служби ЛМР, для з’ясування причини захворювання вихованців фахівці Львівського міського відділу ДУ «Львівський обласний лабораторний центр МОЗ України» спільно з працівниками Держпродспоживслужби міста проводять епідеміологічне розслідування.

Призначені експертизи, поліцейські встановлюють обставини отруєння дітей.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!