У Львові в Гарнізонному храмі проведуть волонтерський Різдвяний вечір

2432 0
Волонтери проведуть благодійний Різдвяний вечір, де збиратимуть гроші на потреби воїнів АТО. Про це написала співачка та волонтер Софія Федина на своїй сторінці у Facebook.
фото: kawest.com.ua

фото: kawest.com.ua

Свято розпочнеться 9 січня 2016 року о 19:30 у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла.

«Нагода створити і відчути справжній дух Різдва: єдність у коляді, щирість почуттів, сила віри і здатність змінити світ на краще через допомогу нашим бійцям АТО. Захід організовується зусиллями людей доброї волі, повністю на доброчинних засадах, і тому 100% збірки буде спрямовано на закупівлю необхідних на передовій речей», – написала співачка.

Запрошення на святковий різдвяний вечір можна отримати за благодійний внесок від 200 гривень.

Найкращі колядки даруватимуть співачка Софія Федина, бандурист Іван Шміло, квінтет Гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла, вокально-хореографічний ансамбль «Сонечко», а також публіку чекатимуть сюрпризи і приємні несподіванки.

Із питань придбання запрошень за благодійний внесок можна звернутись до Марти Ящишин ( 093 02 41 967), а з організаційних питань звернутися до Софії Федини (050 98 97 440).

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!