У Львові в гуртожитку училища розпилили газ: 7 дітей госпіталізували

2100 0
Усього постраждали 13 людей.

Учора, 22 жовтня, близько 22:45 у гуртожитку Ставропігійського вищого професійного училища на вул. Випасовій,11 у Львові, розпилили газовий балончик. Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту населення ЛОДА.

У стані різного ступеня важкості з діагнозом «токсична дія невстановленої речовини» у медичні заклади Львова госпіталізували 13 людей, з яких 12 – діти.

Станом на ранок 23 жовтня у лікарні перебувають 7 дітей віком 15-16 років: четверо – в реанімації, троє – в терапевтичному відділення. Решта потерпілих лікуються амбулаторно.

Як повідомили у відділі комунікації ГУ Нацполіції у Львівській області, газовий балончик розпилила дівчина, яка живе в гуртожитку. Зайшовши до знайомого, вона побачила яскравий флакон і подумала, що це парфуми.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!