Політична реклама

У Львові в магазині "Boomerang" діють 50% знижки на взуття

5558 1
У магазині "Boomerang" , що знаходиться за адресою вул. Героїв УПА, 80 у Львові до кінця осені діють справжні сезонні знижки на попередню колекцію взуття.

"Boomerang" - ексклюзивний магазин із широким асортиментом атрибутів для активного та вдалого відпочинку. До кінця листопада у магазині діє 50% знижка на взуття з попередньої колекції.

Відповідно, львів'яни мають змогу придбати взуття за дуже привабливими цінами. Зі знижкою можна купити різні види зручного взуття, такого як кросівки, скейтери та кеди від бренду Osiris.

Магазин "Boomerang"  - ексклюзивний представник у Львові багатьох брендів одягу, спорядження та аксесуарів, таких як Dragon, Capita, Deeluxe та інші.

Детальніше із продукцією магазину "Бумеранг" можна ознайомитись тут, або на вулиці Героїв УПА, 80.

 


Читайте також:
16 Березня, 2013 19:05
колишній клієнт нераджу цей магазин....можливо товари у них і хороші,але поступають вони з людьми дуже не гарно (кидають)...а саме дають на прокат погані лижі і потім коли після 30-60 хв. катання,лижа ламається вимагають відшкодування за стареньку,потрьопану,недорогу лижу...і досить суттєве відшкодування....кажуть що лижа нова хоча ій насправді не менше 4 років і вона вже своє давно відходила...особливо не раджу прокат лижів....НЕ ЙДІТЬ ТУДА ТАМ КИДАЮТЬ ЛЮДЕЙ!!!!!!!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!