У Львові в маршрути руху міських автобусів №5а та №12 внесли зміни

3405 1
Відповідно до рішення виконавчого комітету ЛМР, для покращення транспортного забезпечення мешканців міста, у маршрути руху міських автобусів №5а та №12 внесено зміни. За новою схемою транспорт їздитиме вже з нового року. Про це повідомили у прес-службі ЛМР.
Фото: lvivpost.net, t-v.te.ua

Фото: lvivpost.net, t-v.te.ua

Як зазначив начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР Віктор Щир, автобуси №5 їздитимуть до Лікарні швидкої допомоги, а у м. Винники - за зміненим маршрутом.

 «Кінцеву зупинку залишили на вул. Кільцевій, далі автобуси поїдуть по вул. Галицькій, на вул. Івасюка до госпіталю, і через Лисиничі, вул. Тракт Глинянський виїжджатимуть на вул. Личаківську і далі за маршрутом. Зараз автобуси маршруту №5а курсують по вул. Галицькій і прямо на вул. Личаківську», - розповів управлінець.

Маршрут №5а з’єднає одразу три медичні заклади: госпіталь ім.Ю.Липи , госпіталь на вул. Чехова  та Лікарню Швидкої допомоги. Загалом на цьому маршруті заплановано збільшити кількість автобусів в два рази.

Щодо міських автобусів №12, то зараз вони по вул. Варшавській їдуть на вул. Миколайчука, а курсуватимуть по пр. Чорновола через вул. Липинського на вул. Миколайчука до Лікарні швидкої допомоги.

«Таким чином, ми плануємо скоротити час добирання мешканців Рясне до Лікарні швидкої допомоги. Відповідні звернення від мешканців цього житлового масиву надходили неодноразово», - сказав Віктор Щир.

За зміненими маршрутами автобуси курсуватимуть вже у наступному році, після затвердження паспортів маршрутів.

Схеми маршрутів:

Автобуси № 5А:  м. Винники (вул. Кільцева) - м. Винники (вул. Галицька) - м. Винники (вул. Івасюка) - вул. Тракт Глинянський - вул. Личаківська - пл. Митна - вул. Підвальна - пл. Данила Галицького - вул. І. Ґонти - пл. Князя Ярослава Осмомисла - пл. Різні - просп. В. Чорновола - вул. Гетьмана І. Мазепи - вул. І. Миколайчука (міська клінічна лікарня швидкої медичної допомоги) - вул. Гетьмана І. Мазепи - просп. В. Чорновола - просп. Свободи - пл. А. Міцкевича - пл. Галицька - пл. Митна- вул. Личаківська - вул. Тракт Глинянський - м. Винники (вул. Івасюка) - м. Винники (вул. Галицька) - м. Винники (вул. Кільцева).

Автобуси №12: вул. І. Величковського (Рясне-2) - вул. Т.Шевченка - вул. Городоцька - просп. В. Чорновола - вул. В. Липинського - вул. Б. Хмельницького - вул. Б. Грінченка - вул. Гетьмана І. Мазепи - вул. І. Миколайчука - вул. В. Щурата - вул. І. Миколайчука.

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
29 Грудня, 2015 20:51
Мирон Прекрасно, а люди які живуть на вул. Б. Хмельницького (біля Винниківського озера), тепер мають телепортуватись на роботу і з роботи??? 40 та 36 в час пік навіть не зупиняються "на озері", була хоть можливість на 5а сісти. Нема слів :
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!