У Львові в межах семінару відновлять розпис на вулиці Театральній

2082 0
Львівських малярів і реставраторів запрошують на черговий практичний семінар. Під керівництвом німецького реставратора Маркуса Шульца учасники семінару працюватимуть над відновленням історичного розпису ХІХ століття сходової клітки на вул. Театральній,12.
Фото: Urban Projekt , GIZ Lviv

Фото: Urban Projekt , GIZ Lviv

"Учасникам будуть надані необхідні матеріали та спеціальні інструменти, а звичайні інструменти та робочий одяг учасники мають принести з собою. Участь в семінарі є безкоштовною, однак вона є передумовою майбутньої співпраці з програмою сприяння GIZ щодо реставрації історичних настінних розписів", – анонсують організатори – Urban Projekt , GIZ Lviv.

В рамках чергового семінару підвищення кваліфікації планується відновити цінний розпис стелі, проміжних майданчиків та сходових маршів. Цей розпис має бути захищено, закріплено, консервовано, розкрито і частково реставровано. Окремою метою є навчання та підвищення кваліфікації нових фірм зі Львова для обачної санації та реставрації.

Після завершення робіт кожен учасник семінару отримає сертифікат про участь. Керівник семінару – експерт GIZ – Маркус Шульц.

Програма:

1 липня

Театральна 12, з 10.00 до 16.00 – Огляд стану об’єкта, визначення та фіксація пошкоджень, створення реставраційної концепції та заходів безпеки на місці.

2 липня

Театральна 12, з 9.00 до 17.00 – проведення заходів безпеки, укріплення робіт, розкриття, консервація та шпаклювання і ретушування на місці.

5 липня

Tеатральнa 12, з 10.00 до 14.00 – завершення розпочатих робіт, презентація результатів, вручення сертифікатів, підведення підсумків.

Довідка:

Офіс проекту "Муніципальний розвиток та оновлення старої частини міста Львова" вул. Богомольця 6, офіс 6, тел. +38 032 275 13 08.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!