У Львові в підвалі Ратуші відкрили ресторан. Фото

10818 0
У підвалі львівської Ратуші відкрили ресторан. Міські чиновники запевняють, що ресторан діє там цілком законно і сплачує орендну платню, проте власника ресторану наразі не називають. Tvoemisto.tv вирішило з'ясувати ситуацію.
Фото з Facebook ресторану

Фото з Facebook ресторану

Приміщення, в якому відкрили ресторан під назвою «Ратуша», перебуває на балансі комунального підприємства «Ратуша-сервіс». Його орендує ТзОВ «Місто Лева».

«Є договір оренди між ЛКП «Ратуша-сервіс» та ТзОВ «Місто Лева» на загальну площу 648 кв. м, є ухвала сесії Львівської міської ради, якою ще 2012 року на 10 років продовжили цей договір оренди. Встановлено щомісячні платежі, які складають 49 тис. грн. Там все законно», – розповіла tvoеmisto.tv начальник управління комунальної власності Львівської міської ради Інна Свистун.

Вона додала, що хоча ресторан в цьому приміщенні лише відкрили, за час оренди (з 2012 року) ТзОВ сплачувало орендну плату і вкладало кошти в ремонти та облаштування приміщення.

«Очевидно, за цей час проводили ремонтні роботи, але сплачували орендну плату», – додала вона.

У міській раді не називають, хто конкретно є власником ресторану, а за даними Єдиного реєстру фізичних та юридичних осіб, ТзОВ «Місто Лева» заснували Олена Венцак та Оксана Шевченко, про яких, втім, в мережі немає інформації. Контактний телефон закладу наразі також не відповідає.

На Facebook-сторінці ресторану пишуть, що відвідувачі, на яких зорієнтований ресторан, – львів’яни. Подають тут страви «європейської кухні за демократичними цінами».

Як дізналось tvoеmisto.tv, на завтра запланований брифінг щодо цього ресторану, на ньому будуть присутні представники ресторану.

Фото з Facebook ресторану


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!