Політична реклама

У Львові в ремонт ліфтів цього року вкладуть 8 млн грн

1607 0
У Львові формують графік ремонту ліфтів у багатоповерхових житлових будинках. Впродовж року компанії, які обслуговують ліфти, мають інвестувати в їх оновлення понад 7,8 млн грн.

Загалом у Львові близько 2,5 тис. ліфтів у житлових будинках. Понад 70% з них уже відпрацювали 25 років і більше, розповів в.о. директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради Володимир Олійник.

Ліфти у місті обслуговує п'ять компаній. Впродовж року ТзОВ «Ліфт-Еко» має інвестувати в утримання та забезпечення надійної роботи ліфтів не менше, ніж 2,65 млн грн, ПП «Майстер-Рос» – 530 тис. грн, ПП «Компанія «Астра» – 1,7млн грн, ПП «Ліфт-Купе» – 850 тис. грн, ЛКП «Львівсвітло» – 3,85 млн грн.

Суми інвестиційних внесків визначено відповідно до кількості ліфтів, які обслуговують компанії.

Уже зараз ЛКП «Львівсвітло» проводить заміну ліфта в будинку на вул. Шевченка, 362, який не працює вже багато років.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!