У серпні в Львові відкриють автоматичні мийки для тролейбусів та трамваїв

1876 0
Це дозволить за ніч якісно і швидко мити до 200 трамваїв та тролейбусів
Фото: Христина Гоголь

Фото: Христина Гоголь

На вулиці Тролейбусній облаштують оновлену, автоматичну мийку для тролейбусів, а на вулиці Городоцькій –  для трамваїв. Про це сьогодні під час брифінгу повідомив заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Андрій Білий.

Читайте також: Як часто миють львівські трамваї та тролейбуси

«Ми в цьому році уже розпочали проєктування мийок на Тролейбусній та Городоцькій. Наявні вже дуже застарілі. Хочемо зробити нові, автоматичні, де щітки будуть на ходу обмивати тролейбуси та трамваї. Це дозволить за ніч якісно і швидко мити до 200 одиниць. Зараз оголосили тендер на проєктування. Паралельно ми шукаємо, підбираємо обладнання», – зазначив Андрій Білий.

Поки що ж трамваї та тролейбуси у Львові миють у напівручному режимі. Мийка всередині громадського транспорту залишиться ручною. Додамо, що проєкт мийки на Тролейбусній коштує 800 тис. грн. Будівництво вестимуть у одну чергу. Лінія має обслуговувати за зміну 48 тролейбусів, а миття одного вагона займатиме 10-12 хвилин. 

Читайте також: Львів отримав 30 нових тролейбусів «Електрон». На які маршрути вони виїдуть

Нагадаємо, що через коронавірус «Львівелектротранс» та АТП №1 почали дезінфікувати громадський транспорт двічі на добу.

Христина Гоголь


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!