У львівському госпіталі помер військовий, якого два місяці тому збило авто на переході

3897 0
Похорон відбудеться завтра, 16 червня, у смт. Новий Яричів, що у Кам'янка-Бузькому районі.
Фото: Військова частина А0807

Фото: Військова частина А0807

Учора вранці, 14 червня, у Львівському військовому шпиталі після тривалої боротьби за життя помер старший лейтенант Юрій Чорний, йдеться у повідомленні Військової частини А0807.

Читайте також: У Львові покажуть фільм про останнього медика донецького терміналу

Два місяці тому, 16 квітня, у Львові, поблизу Автостанції №2, на пішохідному переході Юрія Чорного збив позашляховик. Чоловік отримав важкі травми і увесь цей час боровся за життя. Проте лікарі так і не змогли його врятувати.

Без батька залишилися неповнолітні донька та син.

Похорон відбудеться завтра, 16 червня, у смт. Новий Яричів, що у Кам'янка-Бузькому районі. Про час похорону наразі не відомо.

Читайте також: Як зміниться вулиця Захисників України у Львові. Фото

Юрій Чорний закінчив Львівський національний університет ім. І. Франка. У квітні 2015 р. Юрія призвали за мобілізацію. Військову службу він розпочав проходити з посади командира взводу. Після закінчення строків походження служби за мобілізацією старший лейтенант Юрій Чорний вирішив залишитись на військовій службі та уклав контракт. Під час подальшої служби його призначили на посаду командира роти.

У період з 2015 до 2021 роки Юрій неодноразово вирушав до району проведення операції Об’єднаних сил.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!